Selectează o Pagină

Album foto

Amintirile sunt neprețuite. Creează și păstrează evenimentele importante din viața ta într-un format unic.

Afișez toate cele 4 rezultate

Întrebări frecvente

Cum comand?

Alege produsul, numărul de pagini și plasează comanda. Vei primi o confirmare pe email a comenzii tale și la scurt timp macheta pe care o vei completa cu numele imaginilor alese de tine pentru album. Vei trimite macheta împreună cu fotografiile și vei primi previzualizarea albumui tău pentru confirmare.

Cum spun ce fotografii vreau pentru album?

Vei primi macheta grafică într-un format prietenos, unde vei putea completa numele fișierului în ordinea preferată de tine.

Câte fotografii încap în album?

Totul depinde de evenimentul tău. Dacă vrei fotografii pe toată pagina, atunci numărul maxim de pagini este și numărul maxim de fotografii.

Paginile albumului conțin fotografii full page și colaje cu 2-4 sau chiar 6 fotografii per pagină, este specificat la fiecare album câte fotografii încap, în funcție de numărul de pagini și grafica aleasă de tine.

Ce este o machetă grafică?

Macheta grafică este un șablon de album ce conține rame și altele elemente ce construiesc fiecare pagină.

Pot avea o machetă grafică nouă?

Dacă evenimentul tău necesită alte culori sau o altă distribuție a fotografiilor în paginile albumului, stabilim de comun acord o altă grafică și costul suplimentar începând cu 60 lei.

Pot vedea paginile albumului înainte să îl primesc acasă?

Da, vei primi albumul în format digital pentru BT (bun de tipar). Fără acordul tău pentru print, nu se va printa albumul.

Cum ajunge albumul la mine?

Prin curier rapid!

Aș dori o ședință foto pentru album.

Mă poți contacta pentru a stabili o ședință foto în București și împrejurimi.

Mai multe întrebări?